Duizenden tevreden klanten

MetDeZon is een nuchtere zonnepanelen leverancier. We begonnen in 2009 met het leveren van zonnestroom systemen aan de consumenten die graag voorop wilde lopen met het verduurzamen van Nederland.
Of het nou gaat om het leveren van doe ’t zelf pakketten of pakketten geïnstalleerd door de erkende installateurs van MetDeZon, bij MetDeZon kunt u terecht voor een snel, helder en duidelijk advies.
Geschiedenis
MetDeZon is een nuchtere zonnepanelen leverancier. We begonnen in 2009 met het leveren van zonnestroom systemen aan de consumenten die graag voorop wilde lopen met het verduurzamen van Nederland.
1Lees verder
Of het nou gaat om het leveren van doe ’t zelf pakketten of pakketten geïnstalleerd door de erkende installateurs van MetDeZon, bij ons kunt u terecht voor een snel, helder en duidelijk advies.

Inmiddels is er veel veranderd in de markt. Zo was de grootste groep klanten in 2009 tussen de 50 en 65 jaar en inmiddels ziet ook de jongere generatie tussen de 30 en 50 jaar het nut van zonnepanelen.

Veel van onze klanten willen investeren op de Hoofd-Hart manier. Dit betekent niet alleen zorgdragen voor een lagere energierekening, maar ook investeren in een duurzame toekomst. Dit sluit goed aan bij de missie van MetDeZon.
Onze missie
De missie van MetDeZon is het voor consumenten betaalbaar maken van net-gekoppelde zonne-energiesystemen van een goede kwaliteit in heel Nederland, met een snel, helder, duidelijk en persoonlijk advies.
1Lees verder
Dit gaan we bereiken door als betrouwbare en deskundige (Zonnekeur gecertificeerd) partner te opereren voor de Nederlandse huishoudens. De directe inkoop, wat de prijs zeer aantrekkelijk maakt en financieringsmogelijkheden om ook met een kleiner budget te kunnen investeren in pv-systemen.

Daarnaast gaan we samenwerkingsverbanden aan met bedrijven of stichtingen (Windvogel e.d.) die ons complementeren in onze missie.
Waar staan we nu?
We zijn trots om te kunnen vermelden dat we al meer dan 55.000 complete systemen hebben geleverd en dat we daarmee één van de grootste zonne-energie leveranciers van Nederland zijn.
1Lees verder
Ons enthousiaste team is dagelijks bezig met het adviseren en berekenen van zonnestroomsystemen, het voorbereiden van het werk en het uitleveren van de zonnepanelen. En dan natuurlijk de installateurs die altijd bezig zijn met onze missie. Door weer en wind, en uiteraard veilig met steigers, valbeveiliging en de juiste papieren wel te verstaan. Zodat u ook tijdens de installatie zich geen zorgen hoeft te maken.

Heeft u na de installatie vragen en/ of opmerkingen? Dan kunt u die stellen bij onze klantenservice.
Onze toekomst
We zien elke dag dat ons verhaal steeds meer aanslaat bij de klanten. Het werken aan onze naamsbekendheid, bereikbaarheid en vindbaarheid zullen speerpunten zijn in een hoog competitieve markt.

WIJ ZIJN ERKEND INSTALLATEUR


 
BEZOEK ONZE SHOWROOM (MA T/M VRIJ)
BEL 085 401 1356 VOOR EEN AFSPRAAK

STUUR ONS EEN BERICHT

info@metdezon.nl | 085 401 1356